WordPress website laten maken

Het Internet zou een kale bedoeling worden zonder WordPress, miljoenen websites zijn gemaakt met behulp van deze software. U kunt gerust een WordPress website laten maken, het onderscheid met een professionele website is minimaal, eveneens plukt u de vruchten van het gebruiksgemak van WordPress. Wilt u zelf de website voorzien van webteksten en afbeeldingen, dat kan eenvoudig met CMS (control management system) van WordPress.

Mijn werkwijze bij een WordPress website

Natuurlijk moeten eerst uw wensen en behoeften grondig worden geanalyseerd, wat verwachten bezoekers van uw website en hoe kunt u deze verwachtingen het beste bespelen. U kunt een hypermoderne website trachten te bouwen met spectaculaire flashanimaties, waarbij de animaties geen functionaliteit bieden, anders gezegd geen informatie verschaffen om bezoekers te helpen, dan bewandelt u jammer genoeg het verkeerde pad.

Ik zal samen met u het onderwerp van de website bepalen, zodat bezoekers uiteindelijk kunnen beschikken over de juiste informatie en zich gaan interesseren in uw bedrijf. Als u door mij een WordPress website laat maken dan wordt ook aandacht besteed aan SEO, ofwel search engine optimization. Zoekmachines interesseren zich net zo veel in informatie als echte bezoekers, goed leesbare en interessante webteksten kunnen dus nooit kwaad.

Website maken met kant-en-klare templates

Nadat ik uw wensen en behoeften in kaart heb gebracht, zal ik meerdere templates selecteren die goed aansluiten op uw profiel. Deze kant-en-klare WordPress templates zijn totaal niet standaard, maar wel zeer flexibel, hetzij gemakkelijk aan te passen op verschillende wensen en behoeften. Uiteraard bepaalt u het template of uiterlijk van uw website. U krijgt altijd een website waar aandacht wordt besteed aan inhoud, uitstraling en natuurlijk SEO.

Website kosten WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken kost altijd € 750 exclusief BTW, de omvang van uw verlenglijstje is niet van belang. Wilt u een blog, forum, nieuwsbrieven versturen of een spectaculaire slideshow, de website kosten zullen niet veranderen. U kunt door mij een WordPress website laten maken, maar altijd exclusief webteksten. Een goede webtekst vereist aandacht, want naast een goed verhaal moeten ook de nodige zoekwoorden verwerkt worden.

Ik kan op aanvraag wel webteksten schrijven, voor 10 webpagina’s met een gemiddelde inhoud van 400 woorden per webpagina betaalt u € 450 exclusief BTW. U hoeft bij mij niet eindeloos te wachten op het eindresultaat, ik kan bij wijze van spreke morgen beginnen en binnen een week uw website opleveren. Kortom, een goedkope WordPress website laten maken met snelle levertijd en hoge kwaliteit, kies dan Jurgen Brandse.