Webwinkel beginnen

Het is niet langer alleen voorbehouden voor programmeurs een webwinkel te beginnen. Een webwinkel starten is een piece of cake met gebruiksvriendelijke software van bijvoorbeeld Magento, dat het beste is te omschrijven als WordPress voor webwinkels. De online bestedingen zijn volgens de statistieken van het CBS opgelopen tot € 8,2 miljard in 2010, dat neerkomt op een groei van 11%, ongeveer 9 miljoen Nederlanders doen online aankopen.

U kunt meerdere overwegingen hebben om een webwinkel te beginnen, de webwinkel kan bijvoorbeeld fungeren als exploitatie van uw huidige activiteiten, waardoor een extra doelgroep kan worden aangesproken. Webwinkels kunnen twee soorten producten verkopen, fysieke producten kunnen aan de man worden gebracht, maar evenzo digitale producten, waarbij is te denken aan adviezen, games, ringtones, tickets en natuurlijk downloads.

Zien is altijd belangrijk bij een webwinkel

De meeste webwinkels zijn gecompliceerder dan normale platte websites, veel webwinkels moeten bijvoorbeeld beschikken over een database die voorraden bijhoudt en automatisch bestellingen genereert. De complexiteit van webwinkels daargelaten, verschillen webwinkels nauwelijks van doorsnee websites. Ook webwinkels moeten zich kunnen onderscheiden, alleen licht de aandacht bij de meeste webwinkels op afbeeldingen en minder op teksten.

Het is gemakkelijker gewone websites te laten scoren in zoekmachines dan webwinkels, want instanties als Google kijken grotendeels naar webteksten. Bij webwinkels zullen andere on-page SEO factoren pico bello in orde moeten zijn en is de linkbuilding campagne nog belangrijker. Wilt u een webwinkel beginnen dan kunt bij mij terecht, ik laat al uw wensen met betrekking tot uw webwinkel in vervulling gaan voor slechts € 1.125 exclusief BTW.

Goedkope webwinkel met database inbegrepen

U weet waarschijnlijk al welke producten u met de webwinkel wilt gaan verkopen. Het is aan mij de taak hieraan verdere invulling te geven. Bij webwinkels draait alles om verkopen, dus hoe kunnen we uw producten het beste laten etaleren. Uiteraard zijn afbeeldingen cruciaal, maar ook unieke beschrijvingen die verkopen. Te veel webwinkels kopiëren elkanders teksten, waardoor grote getale duplicate content ontstaan en slechte zoekmachine resultaten.

Bij mij is alles mogelijk en alles kan voor € 1.125, een database laten bouwen is dus geen probleem. U krijgt bij mij alleen geen verkopende webteksten, althans deze verzorg ik alleen tegen extra vergoeding. Uw webwinkel zal ik maken met Magento, hierdoor krijgt u standaard beschikking over CMS. Wenst u op korte termijn een webwinkel te beginnen, dan is dat geen enkel probleem. Ik ben namelijk zeer flexibel en heb geen voorgeschreven leverdata.