Professionele website laten maken

Uw website zou zich moeten onderscheiden van de massa, dat kan op verschillende manieren. Het toepassen van alleen de huisstijl volstaan niet, een duidelijke uitstraling en heldere navigatiestructuur zijn eveneens essentiële elementen. U zou zich eerst moeten afvragen, wat verwachten klanten te kunnen vinden op mijn website. Hebt u antwoord gegeven op deze vraag, dan kan de website verder worden doorontwikkeld tot het visitekaartje van uw onderneming.

Mocht u de professionele website door mij laten maken, dan krijgt u gegarandeerd een zoekmachine vriendelijke website, waarbij een heldere strategische marketing gerelateerde visie centraal staat, ofwel het optimaal bedienen van huidige en toekomstige klanten. U kunt over een succesvolle website spreken, als deze voldoende bezoekers trekt, maar ook behoudt. Bezoekers moeten in klanten worden omgezet, iets dat veel webdesigners wel eens vergeten.

Spottelijke kosten voor professionele website

Gaat u met mij een overeenkomst aan, dan zullen we eerst gezamenlijk het doel van uw website formuleren, zodat een duidelijk toekomstplan kan worden uitgestippeld. Wat is uw doelgroep en op welke wijze denkt u deze groep te kunnen bereiken, evenzeer rekening houdend met zoekmachine optimalisatie. Hebt u een oudere doelgroep die voornamelijk is geïnteresseerd in tekstuele informatie, dan zijn oogstrelende afbeeldingen niet gepast.

Ik combineer de wensen van uw bezoekers met een fraai professioneel webdesign en passende tekstuele inhoud, want zoekmachines draaien om inhoud, overigens zijn links en on-page SEO factoren ook niet onbelangrijk. U kunt door mij een professionele website laten maken voor de schappelijke prijs van € 1.125 exclusief BTW. U hoeft bij mij niet te vrezen voor onverwachtse website kosten, uw hele verlanglijstje wordt voor deze spottelijke prijs afgewerkt.

Website laten maken inclusief SEO webteksten

Wilt u zelf uw webteksten schrijven dan is dat natuurlijk geen probleem, ik kan daarbij adviezen geven over SEO gericht schrijven. Hebt u hieraan geen behoefte en wilt zich alleen focussen op uw bedrijfsvoering, dan kan ik ook voor u de webteksten schrijven. U betaalt bij mij € 450 exclusief BTW voor 10 geschreven webteksten, de teksten zullen uiteraard zoekmachine vriendelijk geschreven worden, anders gezegd de nodige zoekwoorden zullen worden toegepast.

Bij mijn websites staat gebruiksgemak eveneens centraal, op aanvraag kan ik voor u CMS inbouwen, dan hebt u de mogelijkheid zelf webteksten of afbeeldingen te uploaden. Brandt u hieraan liever niet uw vingers en wenst u deze bezigheden door mij te laten verzorgen dan wordt een onderhoudscontract afgesloten ter waarde van € 50 exclusief BTW per maand. Naast het maken van een professionele website kan ik voor u tegelijkertijd linkbuilding verrichten.