Website laten ontwerpen

U kunt bij mij een website laten ontwerpen tegen relatief lage kosten. Sommige collega’s vragen duizenden euro’s voor eigenlijk hele simpele websites, naar mijn mening totaal onnodig en onterecht. Moderne software maakt het mogelijk voor bedrijven een website te ontwerpen binnen luttele minuten, toch vragen de grote jongens enorme bedragen voor ordinaire en niet onderscheidende websites. O ja, de webteksten moet u zelf nog even schrijven.

Wilt u een website laten ontwerpen, niet te veel spenderen, maar u zelf wel onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten, dan hebt u in Jurgen Brandse de aangewezen persoon gevonden. U krijgt bij mij een degelijke op maat gemaakte en boven alles een mooie website, eveneens houd ik rekening met SEO en gebruiksgemak. Laat u door mij een goedkope WordPress website maken, een unieke professionele website of begint u een webwinkel.

WordPress website laten ontwerpen

Tegenwoordig kan iedereen zelf een website maken, zeker met software van WordPress en Joomla. Zelfs de leek kan een degelijke website maken met kant-en-klare WordPress templates. Het grootste voordeel van WordPress is CMS, waardoor kleine aanpassingen aan de website snel gedaan kunnen worden. Natuurlijk kan ik ook voor u een WordPress website ontwerpen, alleen maak ik geen gebruik van standaard voorgekauwde templates.

U mag van mij een originele website verwachten exclusief webteksten, voorzien van alle WordPress gemakken en dat voor maar € 750. Lees verder over WordPress website laten maken.

Professionele website laten bouwen

Hebt u meer nodig dan een platte website zonder database en andere exclusiviteiten dan is Jurgen Brandse ook uw man. U kunt door mij een professionele website laten ontwerpen, dan krijgt u gegarandeerd een originele en op maat gemaakte website, tevens voorzien van al uw persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan een database, waarin uw klanten staan geregistreerd, die u eens in de maand een briefing stuurt van uw lopende activiteiten.

De website kosten van een professionele website bedragen bij mij € 1.125, de hogere kosten zijn gebaseerd op de hoeveelheid extra maatwerk, uitgezonderd webteksten. Lees verder over Professionele website laten maken.

Webwinkel beginnen

Gaat u binnenkort een webwinkel beginnen, maar wenst u geen grote smakken geld op tafel te leggen, kies dan voor Jurgen Brandse. Het laten ontwerpen van een webwinkel is een totaal andere tak van sport. Het gros van de webwinkels maak ik met Magento dat vergeleken kan worden met WordPress, alleen speciaal gericht op websites als webwinkels. Net als bij reguliere websites, voorzie ik webwinkels eveneens van CMS en de nodige SEO.

Ik bereken dezelfde website kosten voor een webwinkel dan bij een professionele website laten ontwerpen, hetzij € 1.125 exclusief belastingen. Lees verder over Webwinkel beginnen.