Linkbuilding

Het is niet eenvoudig een toppositie in zoekmachines als Google en Yahoo te bereiken, maar utopisch is het zeker niet. Tot de belangrijkste elementen behoort linkbuilding, anders gezegd het verwerven van inkomende links. U kunt inkomende links vergelijken met stemmen bij verkiezingen. Het individu of de partij met de meeste stemmen wordt winnaar van de verkiezingen, hetzij als eerste gepositioneerd in zoekmachines als Google en Yahoo.

Links opsporen en aanvragen wordt met een deftig woord linkbuilding genoemd. Bij aanvang van een linkbuilding campagne is geen zekerheid te verschaffen over het eindresultaat, aangezien linkbuilders afhankelijk zijn van de medewerkingbereidheid van webmasters. Toch is wel degelijk invloed uit te oefenen op webmasters, zorg op de eerste plaats voor een inhoudelijke kwalitatieve website en heb daarnaast enkele ruilmiddelen achter de hand.

Krakkemikkige linkbuilding campagnes

Linkbuilding is een simpele, maar lucratieve bezigheid, dus wordt het door veel bedrijven aangeboden als dienst. U zult bij veel SEO bedrijven een krakkemikkige linkbuilding campagne aangeboden krijgen, waarover nauwelijks is nagedacht. De SEO bedrijven beloven een zogenaamde inspanningsverplichting, maar kunnen goede resultaten niet garanderen. Helaas ontbreekt het de meeste linkbuilders aan affiniteit met het product, hetzij website van de klant.

U betaalt bij mij voor een linkbuilding campagne ter grote van 10 zoekwoorden € 400 exclusief BTW. Vaak bent u als hardwerkende ondernemer niet op de hoogte van de juiste zoekwoorden voor uw website, daarom zullen wij deze in goede harmonie bepalen. U kent alle eigenschappen van uw product en zal enigszins een voorzet moeten geven qua zoekwoorden, zodat ik deze kan inkoppen middels een diepgaand zoekwoordenonderzoek.

Linkbuilding eenvoudig, maar wel tijdrovend

Linkbuilding kan door iedereen worden geleerd, toch wordt het door veel bedrijven uitbesteed, want linkbuilding is een tijdrovende bezigheid, waarbij ingangen en technieken eveneens een belangrijke factor vormen. Hoe wordt een link door Google geïnterpreteerd, een vraag die door weinigen kan worden beantwoord. De handelswijze van Google is wel bekender geworden onder het grote publiek, maar over een exacte wetenschap kan nimmer worden gesproken.

Gelukkig is bekend dat de anchor tekst, hetzij linktitel en de website autoriteit en relevantie invloed hebben op de linksterkte, afgezien hiervan blijft Google vage materie. Het ruilen van links wordt door zowel Google als Yahoo niet gewaardeerd, een dergelijke link of frauduleuze stem zorgt dan ook niet voor een succesvolle linkbuilding campagne. Mijn linkbuilding campagnes zijn gefocust op het verkrijgen van unieke en vooral krachtige links, een artikel op een blog is hiervan een goed voorbeeld.

Recente linkbuilding activiteiten

Uiteraard kan ik u ook geen garantie geven op succes, maar door mijn bevlogenheid komt succes wel dichterbij. U kunt bij mij altijd terecht voor een gedegen linkbuilding campagne, het onderwerp van uw website is voor mijn minder belangrijk.